Reviews

Eerste hoofdstuk Violet Grenade

Volgend jaar komt het allernieuwste boek van één van mijn favoriete schrijfsters uit: Violet Grenade, geschreven door Victoria Scott. Victoria Scott is een meesterbrein die de meest geweldige verhalen schrijft, zoals The Dante Walker trilogie (aanrader, want, yummie) en Titans (komt volgend jaar in Nederland uit). Maarrr… haar nieuwste boek komt uit! En hier kun je de primeur zien van het eerste hoofdstuk van Violet Grenade!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Om te vieren dat haar boek binnenkort uitkomt – en omdat het bijna kerst is – heeft Victoria een filmpje gemaakt waarin zij het eerste hoofdstuk van het boek voorleest. Dit filmpje is vooralsnog privé, pas vrijdag zal deze de lucht in gaan! Wil jij dus de eerste zijn die dit filmpje kan bekijken? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Let op: Victoria Scott is Amerikaans, dus het filmpje is in het Engels. Maar dat zal vast geen probleem zijn 😉

Hoop ik.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=KRhbBvJTziM ” align=”center” title=”Eerste hoofdstuk Violet Grenade”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ik kan jullie vertellen dat het hoofdstuk uhmazing is! Ik kan dan ook echt niet wachten tot volgend jaar! Wat vonden jullie van het hoofdstuk?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Previous Post Next Post

Leave a comment

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.