Over mij

       “i will take the sun in my mouth

        and leap into the ripe air

        alive

        with closed eyes

        to dash against darkness”

           ― e.e. cummings

Welkom op mijn blog, Sanne and the Books. Ik ben Sanne Zwerink, een 22-jarige Commercieel Economie-student uit het oosten van het land. Hiervoor heb ik aan het mbo de opleiding toerisme gevolgd, heb ik een paar maanden als persoonlijke reisassistent bij een groot, nationaal reisbureau gewerkt en heb ik tevens enkele jaren als opruimhulp bij de plaatselijke bibliotheek gewerkt. Een bezig bijtje met een groot interessegebied, dus.

Op mijn blog schrijf ik alles wat ik heb meegemaakt (of nog ga meemaken), wat ik lees/ga lezen, wat ik gezien heb en naar welke muziek ik luister. Ik ben een introvert met weinig actieve hobbies waardoor mijn passie voor schrijven in de loop der jaren is toegenomen. Om mijn gedachten op een creatieve manier op papier te krijgen, heb ik besloten om te gaan bloggen. Ik ben dan ook niet bezig met het gainen van duizenden volgers (wat helemaal niet erg zou zijn, begrijp mij niet verkeerd), maar om mijn gedachten met degenen die mij volgen te delen.

Ik ben een individu en weiger een grote groep te volgen enkel om erbij te horen. Natuurlijk betekent dit niet dat ik mij van de populaire wereld afscheid, en betekent dat al helemaal niet dat ik geen recensies plaats of praat over de dingen die momenteel in de aandacht staan. Ik doe het echter op mijn eigen manier. Lekker verfrissend, vind ik zelf.

Elke week probeer ik tenminste twee blogs te schrijven. Aangezien ik het vrij druk ga krijgen met school en mijn persoonlijke leven, kan ik niet beloven dat dit elke week minstens 2 berichten zullen zijn. De ene week zullen het er meer zijn dan de vorige. Schroom je vooral niet om mijn blog aan jouw nieuwsbrief te linken. Blijf je altijd op de hoogte. Leuk he?

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je deze altijd naar info@sanneandthebooks.com sturen. Lees a.u.b. eerste de FAQ en contactformulier door voor de algemene vragen.