Boeken Lifestyle

Een nieuw begin

De laatste paar weken was ik niet meer zo tevreden met mijn oude blog. Doormiddel van verschillende factoren, die ik vanwege saaiheid niet zal toelichten, kreeg ik steeds minder zin om te gaan bloggen en dat terwijl ik bloggen juist ontzettend gaaf vind. Dus dacht ik: er moeten drastische maatregelen genomen worden. Een nieuw thema (oftewel de lay-out) voor de website leek mij wel wat. Een nieuwe domein ook wel, maar goed, dat kost dan weer geld. Een hele nieuwe sfeer; niet zo roze als hiervoor. Allemaal punten die ik meegenomen heb in mijn toekomstplannen. En nu zijn wij hier beland.

Zoals jullie kunnen zien heb ik meerdere dingen veranderd. Ten eerste heb ik een nieuwe domeinnaam. Helemaal mijn eigen domeinnaam waar ik ontzettend trots op ben. Naast een nieuwe domeinnaam heb ik een heel nieuw thema gekozen waar ik ontzettend trots op ben. Het oogt sierlijk, classy en levendig: precies datgeen wat ik zocht.

Naast bovenstaande veranderingen zullen ook mijn blogposts enigszins veranderen. Reviews zullen allemaal eenzelfde opbouw krijgen (ik ga niet verklappen hoe deze eruit komen te zien, als je even een dagje wacht dan zal je snel genoeg de eerste recensie kunnen lezen). Daarnaast ga ik over meerdere onderwerpen bloggen: lifestyle, bijvoorbeeld. Maar ook zal je hier binnenkort recepten gaan vinden. De lekkerste cakes, taarten en gerechten zullen hier voorbij gaan komen. Met de ‘typische Sanne twist’, natuurlijk. Ik moet immers authentiek blijven. Het is mijn doel om doormiddel van mijn goudeerlijke mening openheid te creëren.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe blog vinden. Aanstaande maandag zal ik een giveaway gaan hosten: een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 20,00. Hoe deze giveaway eruit gaat zien, krijg je nog te horen. Schrijf je in ieder geval alvast in voor mijn nieuwsbrief (hint hint).

Next Post

2 Comments

 • Reply Asir

  Hoi,

  Ik wilde ook nog even een bezoekje brengen aan je website. Leuk dit. Supergaaf!

  Ik heb redelijk veel ervaring met WP. Dus als je hulp nodig hebt, kan je mij altijd contacteren.

  Gr.
  Asir van WordPress Forum :-p

  30 oktober 2016 at 16:14
  • Reply Sanne and the books

   Hey Asir,

   Dankjewel! Ik zal je zeker een keer een vraag stellen als ik ergens mee vastloop 🙂

   Groetjes Sanne

   30 oktober 2016 at 22:37

  Leave a Reply

  *